Assistenten

Voor het optimaal functioneren van onze dierenartspraktijk zijn de dierenartsassistentes (paraveterinairen) onmisbaar.

Conny Bijma

Conny Bijma

Is één van de assistentes die bij ons het langst in dienst is. Ze is voornamelijk werkzaam in Middenmeer en als praktijkmanager verantwoordelijk voor het functioneren van alle assistentes, maakt alle werk- & dienstroosters en regelt de kwaliteitscoördinatie (in verband met de certificering).

Marga Muurling

Marga Muurling

Assistente in met name Hippolytushoef. Steun en toeverlaat bij (lastige) operaties. Verder werkzaam in Anna Paulowna, Middenmeer en Wervershoof. Op deze vier locaties doet zij ook puppybegeleiding en dieetspreekuren. Marga is onze voedingsdeskundige voor honden en katten en u kunt haar alles vragen over het normale gedrag en voeding van uw (jonge) huisdier.

Constance Bock

Constance Bock

Zij werkt voornamelijk in Middenmeer, maar is ook inzetbaar op de andere locaties. Ze verzorgt in Middenmeer alle werkzaamheden met betrekking tot de grote centrale apotheek. Ook de bestellingen van medicijnen vanuit de andere zeven locaties lopen via haar.

Miranda van Duin

Miranda van Duin

Miranda werkt voornamelijk in Middenmeer en Anna Paulowna. Ook organiseert zij voor het VCHN de cursus 'Van Paarden Houden'.

Annemiek Grootjen

Annemiek Grootjen

Werkt als assistente in Middenmeer, Hippolytushoef en Wervershoof. Naast de algemene werkzaamheden en de anesthesie is vachtverzorging haar specialiteit. Info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Gabriƫlle Hart

Gabriëlle Hart

Werkt vanaf juli 2007 als assistente en is voornamelijk werkzaam in Middenmeer, waar zij aan het hoofd staat van alle werkzaamheden in het laboratorium (analyse bloed en urine, microscopie) en de röntgenafdeling.

Jeannette Krijnen

 

Brigitte Schippers

Brigitte Schippers

Werkt vanaf juli 2003 bij VCHN. Naast een aantal vaste uren, is zij voornamelijk als invalkracht werkzaam op alle locaties. Zij is de vraagbaak voor het konijn, de cavia en andere ‘knagertjes’. Maak gerust van haar kennis gebruik!

Tanja de Ridder

Tanja de Ridder

Is sinds november 2010 bij het VCHN in dienst en werkt in Middenmeer. Tanja verzorgt de (Op) Leeftijd Begeleiding. Dit is een programma voor de oudere hond & kat dat voorziet in een aantal onderzoeken speciaal gericht op aandoeningen die vaker bij oudere dieren (vanaf 7 jaar) voorkomen. Voor meer info of een afspraak kunt u bellen naar de praktijk of een mail sturen naar Tanja. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Marieke Westerbeek

Marieke Westerbeek

Het gezicht van het VCHN in Anna Paulowna en daar het aanspreekpunt voor alle zaken die deze locatie betreffen. Loop gerust op deze locatie aan de Doorlaat naar binnen voor haar antwoord op al uw vragen.

Hayke Veuger

Hayke Veuger

Hayke Veuger is een gedreven assistente die breed geörienteerd is en op veel van onze locaties werkt.

Danique Tabak

Danique Tabak

Danique Tabak is onze nieuwe aanwinst en is onze vliegende keep. Op veel locaties van onze praktijk kunt u haar treffen.

 Laura Roos

 Laura Roos

 

Margriet Bosma

Margriet is parttime assistente in voornamelijk Wervershoof sinds 1979.

Marianne Brandsma

Haar werkplek is voornamelijk in Medemblik en Wervershoof, waar ze assisteert tijdens de spreekuren. Loop ook voor vragen ten alle tijden even naar binnen.

Ilse de Bruin

Ilse werkt sinds 2007 parttime bij het VCHN. Ze is breed inzetbaar en vervangt assistentes bij ziek en zeer of tijdens vakanties.

Janny van der Fluit

Janny is assistente sinds 1985. Vooral de tandheelkunde is voor haar een boeiend 'element' in de diergeneeskunde.