Dierenartsen

Frank Dijkhuizen

Frank Dijkhuizen

Frank Dijkhuizen (2001, Utrecht ) woont in Hippolytushoef. Hij is gecertificeerd voor het maken van PennHIP foto’s. Hij werkt voornamelijk op de hoofdlocatie in Middenmeer en naast de reguliere spreekuren en operaties zijn de medische beeldvorming (röntgen en echo) zijn specialiteit.

Jan Anne Schoonhoven

Jan Anne Schoonhoven

Jan Anne Schoonhoven is in 1987 in Gent (Belgie) als dierenarts afgestudeerd en woont in Hippolytushoef. Hij behandelt hoofdzakelijk gezelschapsdieren in meerdere vestigingen (Hippolytushoef, Anna Paulowna en Middenmeer). Hij doet voor de praktijk de orthopedische operaties.

Gerard Knoop

Gerard Knoop

Gerard Knoop behaalde het dierenartsdiploma in 1982 en woont in Slootdorp. Gerard is gezelschapsdierenarts die op meerdere locaties spreekuren verzorgt, naast het uitvoeren van operaties.

Gitte Lont-Oude Nijhuis

Gitte Lont-OudeNijhuis

Gitte Lont-OudeNijhuis is in 1998 afgestudeerd in Utrecht en werkt alleen met gezelschapsdieren. Haar speciale interesse gaan uit naar de interne geneeskunde en cardiologie (het hart en alles wat daarmee te maken heeft). Ze is gecertificeerd voor het maken officiële HD en ED foto’s en doet de laparoscopische sterilisaties bij de hond.

Mint Throns

Mint Throns

 

Kris van Olst

Kris van Olst