Dierenartsen

 

Frank Dijkhuizen

Frank Dijkhuizen

Frank Dijkhuizen (afgestudeerd 2001, Utrecht) woont in Hippolytushoef. Hij is gecertificeerd voor het maken van PennHIP foto’s. Hij werkt voornamelijk op de hoofdlocatie in Middenmeer en naast de reguliere spreekuren en operaties zijn de medische beeldvorming (röntgen en echo) zijn specialiteit.

Jan Anne Schoonhoven

Jan Anne Schoonhoven

Jan Anne Schoonhoven is in 1987 in Gent (Belgie) als dierenarts afgestudeerd en woont in Hippolytushoef. Hij behandelt hoofdzakelijk gezelschapsdieren in meerdere vestigingen (Hippolytushoef, Anna Paulowna en Middenmeer). Hij doet voor de praktijk ondermeer de orthopedische operaties.

Gerard Knoop

Gerard Knoop

Gerard Knoop behaalde het dierenartsdiploma in 1982 (Utrecht). Gerard is gezelschapsdierenarts die op meerdere locaties op afroep spreekuren verzorgt.

Gitte Lont-Oude Nijhuis

Gitte Lont-OudeNijhuis

Gitte Lont-OudeNijhuis is in 1998 afgestudeerd in Utrecht. Haar speciale interesses gaan uit naar de interne geneeskunde en cardiologie (het hart en alles wat daarmee te maken heeft). Ze is gecertificeerd voor het maken officiële HD en ED foto’s en doet de laparoscopische sterilisaties bij de hond.

Maaike van Uden

Maaike van Uden

Maaike van Uden studeerde af in 2017, Gent, België. Haar interesses gaan uit naar de interne geneeskunde. Vooral bloedonderzoek en uro-nefrologie (alles wat met nieren en de blaas te maken heeft). Ook patiënten met endocrinologische aandoeningen zoals een te snel werkende schildklier bij de kat of suikerziektepatiënten vindt zij interessant. Medische beeldvorming is tevens een favoriet.

 

Maaike Dijkstra

Maaike Dijkstra

Maaike Dijkstra (afgestudeerd in 2002, Utrecht) woont op Stroe. Zij heeft als extra interesse patiënten met dermatologische problemen. Op de vestigingen in Anna Paulowna en Wervershoof is zij voornamelijk werkzaam.

 

Nathalie Leenheer-Schigt

Nathalie Leenheer-Schigt (studeerde af in 2011, Gent, België): Haar interesses gaan uit naar alles wat met orthopedie te maken heeft. Daarbij kan de medische beeldvorming niet achterblijven. Ze is gecertificeerd voor het maken van officiële HD en ED foto's. Naast de orthopedie is Nathalie ook ervaren in het uitvoeren van alle soorten scopieën.