OpenHuis Faunaland Middenmeer: Een Succes

Sinds enkele jaren is er in het gebouw van de dierenartsenpraktijk VCHN aan de Hoornseweg 31 in Middenmeer een kleindierenspeciaalzaak gevestigd. Dit verkooppunt van dierbenodigdheden is een franchiseonderneming die tegenwoordig onder de vlag van het welbekende Faunaland functioneert.

 

Op zaterdag 13 december ’14 hield Faunaland Middenmeer (na een interne verbouwing) OPEN HUIS voor eigenaar én dier. Het huisdier kon bij dierfotograaf Richard van “Wigboutfotografie” op de foto. Naast deze kennismaking met dierfotografie kon kosteloos puppybegeleiding worden ervaren. Een consultatiebureau voor pups, waarbij voeding een belangrijk onderdeel is van het begeleidingsprogramma. 

Tijdens het OpenHuis lag er voor iedereen een attentie klaar en klanten die iets kochten ontvingen een kortingsbon.

 

Deze Faunaland-vestiging maakt zich sterk voor de invulling van de persoonlijke behoefte van huisdiereigenaren. Zowel op het gebied van voeding, riemen, manden alsook aanverwante artikelen zoals speeltjes voor het actief houden van de hond en de kat.

Er is een speciale hoek waar aandacht wordt gegeven aan aquariumbenodigdheden, zoals levend groen en allerhande aquariumvissen. In de winterperiode is er een ruime keuze te maken uit een gevarieerd aanbod van wintervoedering voor de in de tuin voorkomende vogels.

 

De kracht van een dierenspeciaalzaak naast (en met een ruime doorloop verbonden met) de dierenartspraktijk van het Veterinair centrum Holland Noord, is dat alle kennis onder één dak aanwezig is. Ook het gemak dat alle zorg en artikelen voor het huisdier op één locatie aanwezig zijn, geeft een hoge mate van versterking aan de geleverde service.