Nieuw: Spreekuur op Zaterdag in Wervershoof

Het VCHN (Veterinair Centrum Holland Noord) verzorgt nu ruim anderhalf jaar spreekuren en operaties in de vernieuwde locatie in het centrum van Wervershoof. In de voormalige Rabobank, aan het Raadhuisplein 15, zijn er steeds spreekuurmomenten geweest van maandag t/m vrijdag. Nieuw vanaf 1 januari 2015 is ook het spreekuur op zaterdagochtend.

 

Behalve de jaarlijkse check-up en de eraan gekoppelde vaccinatie en adviezen omtrent ontwormen, ontvlooien, dieetvoedingen (eigen diëtiste), puppybegeleidingen, gebit- en vachtverzorging, begeleiding voor oudere kat en/of hond, kan het huisdier er ook voor alle ziek en zeer terecht. Tandheelkundige zorg en gebitsbehandelingen zijn ook mogelijk.

 

Het VCHN geeft deze locatie ondersteuning met eigen (bloed)laboratorium en heeft de mogelijkheid voor uitgebreide medische beeldvorming met behulp van bijvoorbeeld moderne digitale röntgen, ECG-apparatuur, echo etc.

 

Het VCHN-Wervershoof biedt o.a. een leuk en zinvol puppy-begeleidingsprogramma. Deze bezoekjes zijn kosteloos. Bij dit ‘consultatiebureau voor pups’ wordt er gekeken of de pup zich goed ontwikkelt.

 

Bij het VCHN is tevens een diëtiste in dienst, die ook werkzaam is in Wervershoof. Zij ondersteunt, met behulp van voeding, de gezondheid van het huisdier en doet de gewichtsconsultaties.

 

Ook onze assistente met 'vachtverzorging' als specialiteit werkt op de nieuwe locatie. Zij is er opvallend handig in om klitten en vachtvervilting aan te pakken.

 

Kortom: een moderne veelzijdige dierenartspraktijk, met ruime openingstijden, vele spreekuurmomenten en meer gevarieerde dierzorg, centraler gelegen in Wervershoof. De praktijk in Wervershoof is van maandag t/m vrijdag geopend van 9.00-19.30 uur en op zaterdag van 9.00-12.30 uur. Telefoon (0228) 58 50 98