VCHN-Midwoud naar Pets Place XL Zwaagdijk

De dierenartsen van het VCHN, het Veterinair Centrum Holland Noord, verplaatsen hun werkzaamheden van Midwoud naar Zwaagdijk. Vanaf 1 juli 2015 bieden het Veterinair Centrum Holland Noord (VCHN) en Pets Place XL Zwaagdijk gezamenlijk de service: spreekuren op afspraak in de locatie van deze dierenspeciaalzaak in het Winkelhart ‘Klaverweide’ te Zwaagdijk. De ontvangsten in Midwoud komen te vervallen.

Op dinsdag en donderdag kunt u terecht in de vernieuwde en uitgebreide spreekkamer van Pets Place XL. Op beide dagen geopend van 14.00-19.00 uur. De spreekuren op afspraak (di, do) zijn vanaf 14.00 en 18.00 uur.

Vanaf 1 juli is de apotheek van de praktijk ook geopend op zaterdag van 13.00-16.00 uur (dierenartsassistente aanwezig).

In september zal het ‘spreekuur op zaterdag’ (dierenarts) in ere worden hersteld. Naar verwachting op afspraak vanaf 13.00 uur.

In een van de dierenwinkel afgescheiden vergrote ruimte verrichten de dierenartsen van het VCHN vaccinaties, onderzoeken, behandelingen en geven advies. Hond, kat, konijn, knaagdier en vogel zijn van harte welkom in de vernieuwde wacht- en behandelruimte.

Het VCHN werkt vanuit zeven verschillende locaties. De hoofdlocatie van het Zuid-Oostelijke regiodeel van deze dierenartsgroep is gevestigd in Wervershoof ondersteund door de locatie ‘Middenmeer’, die aan de A7 is gevestigd. Meer informatie is op de website VCHN.nl te vinden.

Het team van het Veterinair Centrum Holland Noord kijkt er naar uit om huisdier en eigenaar te verwelkomen in Zwaagdijk!

VCHN-huisdieren, Winkelhart Klaverweide Zwaagdijk 227 B, Zwaagdijk.

0228-58 50 98