Bel voor een afspraak of spoed 0227 58 12 34

Graag informeren wij u over onze gratis gebit spreekuren.

 Zo belangrijk als een goed en gezond gebit voor u is, is dat ook voor uw hond en/of kat.

Wij bieden uw huisdier een GRATIS gebitsconsult aan op 1 van onze speciaal hiervoor ingerichte spreekuren bij onze paraveterinair. Deze zijn beschikbaar op alle locaties van VCHN.  

Kijk samen met een van onze paraveterinair tijdens deze controle naar het gebit van uw huisdier en laat u informeren over de juiste gebitsverzorging. 

Hiervan bewust, geven wij als dierenartsenpraktijk het advies het gebit van uw huisdier te poetsen. Zo makkelijk als dit advies is te geven zo moeilijk is dit voor u als eigenaar thuis uit te voeren.

Gelukkig zijn er tegenwoordig veel verzorgingsproducten bij ons te verkrijgen om tandplak en tandsteen bij uw huis dier te voorkomen. Maar feit blijft dat we helaas pas handelen als de problemen zich voordoen of tandbederf reeds is ingezet.

Maar ook hier geldt met de ruime keuze aan middelen is het belangrijk te weten wat voor uw huis dier noodzakelijk en het beste is.

Vermoeden wij onderliggende problemen die kunnen leiden tot aantasting van het tandvlees of het gebit van uw huisdier of het ontstaan van tandplaque en tandsteen dan overleggen wij met elkaar wat er mogelijk is en/of noodzakelijk is. 

Graag nodigen wij u uit met uw huisdier voor deze controle van het gebit om passende zorg voor uw huisdier te bieden. Bel hiervoor 0227-581234 voor het maken van de afspraak of verdere uitleg van deze controle. Wilt u dat wij contact met u opnemen? Stuur dan een email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met uw telefoonnummer.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bekijkt u deze email op uw mobiel? Klik hier om direct te bellen met onze praktijk

Back to Top