Bel voor een afspraak of spoed 0227 58 12 34

Wij hebben in de praktijk een unieke kosteloze service, namelijk het puppy begeleidingsprogramma.

Waarom puppybegeleiding?

Net als voor baby's is het voor pups belangrijk dat de groeivorderingen en de gezondheid regelmatig worden gecontroleerd. Pups groeien razendsnel. In het eerste levensjaar gebeurt er meer dan u misschien in eerste instantie zult denken.

Om de pup zo gezond mogelijk te laten opgroeien doen wij puppybegeleiding: het consultatiebureau voor pups. Met als extra voordeel dat uw hond went aan het komen op de praktijk en het er zelfs leuk gaat vinden.

Wat houdt het in?

Leren poetsenU en uw pup worden op afgesproken tijden persoonlijk uitgenodigd op de praktijk bij Marga die deze begeleiding voornamelijk uitvoert.

Er wordt dan gekeken of de pup zich normaal ontwikkelt. Wisselt het gebit normaal? Groeit de pup wel goed? Niet te langzaam maar zeker ook niet te snel. Hoe gaat het met opvoeden? Hoe is het met de vaccinatie/ontwormingsstatus?

Ook kunt u terecht met uw vragen over eventuele castratie/sterilisatie.

 

Natuurlijk is de voeding een belangrijk onderdeel van het begeleidingsprogramma. Onze ervaring leert dat er nog te veel pups minder goede of zelfs verkeerde voeding krijgen, wat uiteraard de ontwikkeling en de groei schaadt.

De verkeerde samenstelling van het voer kan groeistoornissen veroorzaken en te veel voeding kan leiden tot overgewicht die vroeg of laat weer kan leiden tot andere gezondheidsproblemen. Voeding heeft een enorme invloed op de gezondheid van uw pup.

pups

Meedoen met het puppy begeleidingsprogramma kan al vanaf het moment dat de pup bij u in huis komt wonen. De bezoekjes zijn kosteloos, eventuele producten uiteraard niet. Vraag er naar als u bij ons bent of bel naar de praktijk voor een afspraak.

Op deze manier hopen we uw hond zo sterk en gezond mogelijk op te laten groeien, zodat u lang van uw nieuwe huisgenoot kunt genieten!

Back to Top